Amir's FotoPage


My name: Amir Usop
My Fotopage: http://amirusop.fotopages.com/
About me:
From: Malaysia
Camera:
Not specified
Other:
Friends:
Adinorhisham Aziz
View this Fotopage entry
Mahthir Muhamad
Latest entry:Changes..!!!!
My Phone Number Has been Changed.!!! Please call me @ 016-648 6809. Tq View this Fotopage entry
aziz rahman
Latest entry:puncak rinjani
View this Fotopage entry
DeadGoat BathoryAria
Latest entry:Bunga Api @ PUTRAJAYA
Sempene Malaysia merdeka untuk tahun ke-51 nih aku saje jer nak try amek gamba bunge api, ni my 1st time shoot bunge api tuh :-D... equipment pon xde mane sgt pon, cume berbekalkan lightstand yg aku convert jd tripod (tripod xde laa mon =() dan menggunakan timer (pasal xde remote, =P) so aku pon try la sh00t bunge api utk pertama kalinye.. x tau la jadi ke tidak... fyi, bunge api ni kalau x salah kontesten dari negara Australia... anyway enjoy maderfader :-> :-D View this Fotopage entry
AJ Osman
View this Fotopage latest entry
laskar
Latest entry:Lina & Azhar
more updates @ www.laskarchentapictures.com :-D View this Fotopage entry
nazri hashim
Latest entry: abdul razak & maryati - kluang/sg.sibol pd 5hbMEI 2007
View this Fotopage entry

© Pidgin Technologies Ltd. 2016